Reçete Onayı

2.İş yeri hekimi reçeteleri
       3.Eritropoietin ve darbopoetin reçeteleri
       4.Diyaliz solusyonu reçeteleri.
       5.Eczacı odalarınca dağıtım protokolü yapılan ünitelerdeki YATAN HASTA reçeteleri.
İlgili bölge eczacı odası onayı ile ödenecektir hükmüne amirdir.
Bu itibarla Trabzon il merkezinde ve ilçelerinde düzenlenen reçetelerde eczacı odası onayı,diğer il ve ilçelerde önce temsilci onayını müteakip sonra eczacı odası onayı olmadan reçetelerin bedeli SGK tarafından ödenmeyecektir.
Üyelerimizin sorun yaşamamaları için kendilerine gelen reçeteleri Trabzonda Eczacı odasına diğer il ve ilçelerde temsilcilere yönlendirilmeleri gerekmektedir.Bu reçeteler sıralı dağıtım sistemi çerçevesinde oda ve temsilcilerce sıradaki eczaneye limitli olarak yönlendirilecek ve verilen reçeteler eczacı odası onayını müteakip kuruma fatura edilecektir.Reçetelerden % 0.5  reçete onay bedeli alınacaktır.
        1.Temmuz.2007 tarihi itibariyle uygulama yürürlüktedir.
        Önemle bilgilerinize rica ederim.

Nevzat AKMAN
11.07.2007