Hemodiyaliz ve Diyaliz Solüsyonu reçeteleri

SGK ile imzalanan protokol gereği Hemodiyaliz reçeteleri(EPREX-NEORECORMON -ARANESP) ve diyaliz solüsyonları Eczacı odasınca sıralı-limitli dağıtım esasına göre eczanelere  yönlendirilecektir.
                -Hemodiyaliz reçeteleri 5.000 YTL limitle
                -Diyaliz solüsyonu reçeteleri 10.000 YTL limitle sıraya konulacaktır.Diyaliz solüsyonu reçetesi karşılayan eczane reçetedeki malzemeleri de karşılamak zorundadır.
Bu itibarla; Reçete karşılamak üzere sıralamaya girecek üyelerimizin hangi grup reçete karşılayacağını en geç 23.07.2007 pazartesi gününe kadar odaya bildireceklerdir.Bir eczacı iki grup reçete için de sıraya girebilir.
                 Bilgilerinize rica ederim.
Nevzat AKMAN
Başkan

NOT:Bu yazı TRABZON İl merkezindeki üyelerimizi kapsar.Diğer il ve ilçelerde temsilcilerimizce sıralama yapılmış ve odamızca uygunluk verilerek sistem yürürlüğe girmiştir.